Boer’in desteğiyle Kaledekor’dan sektöründe fark yaratacak proje
Kaledekor, bir Kale Grup kuruluşu. Kale Grubu ürünlerini tüketiciyle birebir buluşturmak amacıyla 1971 yılında kurulan Kaledekor Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin vizyonu; en kaliteli hizmet ve en kaliteli ürün birleşimiyle yapı sektörü pazarındaki tüketicilerin konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyaçlarına optimum çözümler sunan en iyi marka olmak. Hem üretici hem de satıcı şapkasıyla faaliyet gösteren şirket, Kale Grubu yapı malzemeleri üreticilerinin ürettiği tüm ürünleri mağazalarında satarken, bayilerinin perakendecilik modeline öncülük eden bir mağazacılık anlayışına sahip. Şirket, üretim tarafında ise 2007’de mutfak ve banyo mobilyası üreticiliğine soyundu ve üç yıldır bu alanda faaliyetini sürdürüyor.
Sektöründe bir ilk daha yine Kaledekor ve Boer’den
Bilişim teknolojilerine şirket olarak her zaman büyük önem verdiklerini, gelişimlerinde en önemli mihenk taşlarından birinin hep bilişim teknolojileri olduğunu vurgulayan Kaledekor Genel Müdürü Altuğ Akbaş, her zaman sektörde fark yaratan ve ilk olan projelere imza attıklarını söyledi. “Sektörümüzde ilk defa e-ticaret yapan şirket biz olduk. Bunun yanı sıra yine sektörde ilk defa internetten banyo satışı yaptık” diyen Akbaş, Boer ile birlikte yine sektörde çığır açacak bir projeye başladıklarını dile getirdi. Akbaş, proje ile ilgili şu bilgileri verdi: “Bu el terminalleri ile perakande noktalarında anlık hizmet verme yeteneğimizi geliştirmek adına bir proje. Projede Boer’in yönlendirmesiyle Psion Teklogix IKON model el terminali ve Toshiba yazıcılar kullanıldı. Öncelikli amacımız müşteri memnuniyetini artırırken iş süreçlerimizde operasyonel verimlilik anlamında da gelişme yaşamaktı. El terminali ile işimizi yönettiğimizde ürünle ilgili süreci üstündeki barkoddan okuyup anında görebilmenin faydaları bizim için çok büyük. Bu karar verme mekanizmalarını da hızlandırıyor, bu noktada vakit kayıplarını önlüyor. Doğru stok takibine imkan veriyor. Hem müşteri hem satıcı tarafında ekstra eforların harcanmasının önüne geçiliyor. Sistem sayesine çalışanlarımızın esas konsastrasyonu ürün hakkında detaylı bilgi verme ve ürünü beğendirmeye yönelik olacak. Hem şirketimiz hem de sektörümüz için bu proje önemli bir atılımdır.”
Oluşan network ile müşteri temsilcisi üründen nerede kaç tane olduğunu bilecek
Boer’den projenin her aşamasında en etkin desteği aldıklarını belirten Akbaş, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “İşimiz butik bir iş. Boer işimizi doğru anladı ve ihtiyacımıza göre en uygun ürünü seçmemize yardım etti. İşin bir boyutu da estetik. Cihaz anlamında Boer en uygun ürünü bize sundu. İhtiyacımız olan her anda 7/24 Boer’in desteğini yanımızda bulduk. Hem biz, hem Boer sektörümüzde ilk defa gerçekleşecek bu proje için büyük bir heyecan duyuyoruz.”
Bu Konu Bilgi Bankasına 05.11.2010 11:28:14 tarihinde eklendi !
Haberler Kategorisine dönmek için tıklayınız |